Народ, хто шарить в постільній білизні? Попався на очі корисний ресурс

Ответить
BilizZef

Народ, хто шарить в постільній білизні? Попався на очі корисний ресурс

Сообщение BilizZef »

Привіт усім! Думаю показати одним місцем, може комусь треба. Останнім часом почав помічати, що сплю погано, всю ніч кручусь, а вранці відчуваю себе, наче й не спав. Списував на нерви, на погоду, а дівчина каже: "Давай змінимо постільну білизну на якісну, а не оте страхіття з ринку". І тут я пішов в інтернет.

Якщо чесно, вважав, що вибір постільного комплекту - це просто "колір сподобався чи ні". Виявилось, ціла наука. Там тобі і бязь, і ранфорс, і сатин... А я в цих словах був нуль, поки не потрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Люди, оце скарбниця знань! Реально залип десь годину. У них прямо як в довіднику: по поличках розписані всі тканини, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є порівняння з описом щільності та того, скільки там прань витримає матеріал. Це реально допомогло мені в'їхати, чому якийсь набір коштує 800 грн, а другий — 2500.

Кілька відкриттів особисто виніс:
- Виявляється, насправді, наші та євро розміри суттєво відрізняються, і перед замовленням реально озброїтися сантиметром міряти ковдру, а не тупо вірити ярлику «двоспальний».
- Ніколи б не подумав, що фланель в спеку — це пекло, а якісний сатин реально охолоджує, тому що в цієї тканини плетіння ниток інша.
- На сайті розписано, як доглядати, щоб принт не вицвів через місяць. Актуально для всіх, у кого пралка працює цілодобово.

Зрештою вирішили придбати на пробу сатиновий комплект від українського бренду (підтримали своїх). Наразі політ нормальний — сплю як немовлята, білизна приємна до тіла, не збивається й не іскрить.

Загалом, якщо ти, як і я, до останнього часу думали, що підодіяльник — це не те, в що варто вникати, дуже рекомендую глянути статейку на тому сайті. Реально зберігає час на пошуки та вберігає від придбання якоїсь фігні. Усім міцного відпочинку!
Ответить